Neem deel aan de Start2Run vanaf donderdag 9 juli.
Deelnamekost is 6€ voor de hele reeks, inclusief deelname aan de Suikeren Loop.

De eerste training start op donderdag 9 juli. Na 10 weken loop je als eindtest 5km of 10km op de Suikeren Loop op zaterdag 19 september.

Dit jaar organiseert de Suikeren Loop opnieuw een Start2Run. Loop samen met anderen volgens de beproefde 'start-to-run’-methode, zo leer je in 10 weken tijd 5 of 10 km lopen, ongeacht je leeftijd of basisconditie. Na inschrijving ontvang je een gedetailleerd trainingsschema.

Ook dit jaar, is er naast het basisprogramma van 0 → 5km ook een programma voor de meer geoefende lopers: van 5km → 10km.

Voor beide programma's gebruiken we dezelfde trainingsstructuur: iedere week is opgebouwd uit 3 trainingsdagen en 4 rustdagen. Elke week wordt er 1x begeleid in groep gelopen, de andere trainingsdagen kan je alleen of in samenspraak met anderen trainen.

Op donderdag 9 juli om 19u30 zal er een algemeen info-moment doorgaan in het Lindenhof. Daar krijg je oa extra toelichting over de trainingen, professioneel advies over opwarming/stretching, en nuttige tips voor de trainingen. Aansluitend (20u) volgt de eerste trainingsles

Vanwege de huidige Corona-maatregelen kunnen wij enkel trainen in groepen van maximaal 50 personen. Daarom is het verplicht in te schrijven én uzelf aan te melden voor elke training, zodat we voldoende begeleiding kunnen voorzien. Daarnaast zijn er nog enkele praktische wijzigingen t.o.v. vorige jaren:
- we komen samen aan het Lindenhof, maar gebruik van de kleedkamers, douches en toiletten is niet toegestaan
- er wordt geen water en/of drankbekers voorzien, u dient zelf uw eigen drank mee te brengen
- houdt tijdens de opwarming, jogging en cooldown altijd een afstand van 1,5m t.o.v. elkaar

Afspraak elke donderdagavond om 20u aan het Lindenhof in het park van Lint.

Deelname aan de Start2Run kost slechts 6€, inclusief deelname aan de Suikeren Loop!

Vragen? Was er iets niet duidelijk op de info-avond, of heb je deze gemist? Lees er hier alles over in de FAQ

Start 2 Run